Site map
Gå till »
Namn Lösenord
Namn Lösenord
Startsidan >> Services >> Online PR

NewsCertain

Flerspråkig Online PR

En undersökning som utfördes nyligen visade att 98 % av journalisterna sade att de gör större delen av sin forskning online och med införandet av Google's Universal Search, blir onlinenyheter och PR-strategier allt viktigare.

 

Flerspråklig Online PR

Mycket enkelt uttryckt är Universal Search (sätts också i drift av andra sökmotorer) en förändring av sättet på vilket sökresultat presenteras. Istället för att bara visa nyheter, bloggar, videosekvenser, kartor och bilder på deras egna separata sökmotorresultat, visas de på ett mer framträdande sätt i allmänna sökresultat.

Online PR är ett mycket effektivt sätt att förbättra din synlighet online och naturliga sökresultat, att hantera ditt varumärkesrykte och att introducera och göra reklam för dina produkter och tjänster för potentiella kunder.

WebCertains onlinenyheter och PR-tjänst består av ett team av journalister och PR-specialister med stor erfarenhet av att hantera onlinenyheter och PR-kampanjer. NewCertain-teamet arbetar med kunder i många branscher och hanterar alla tjänster som krävs för att driva framgångsrika kampanjer. Skriva och distribuera pressreleaser till utgivare, sökmotorer och webbanvändare, framställa bloggar, skapa nyhetsbrev och e-postnyhetsbrev.

Online PR

PR och nyheter - Nyheter tas mycket seriöst av sökmaskiner och detta innehåll hamnar troligen högt på listor, mycket snabbt. Genom kombinationen av sökmotorexpertis och redaktionell erfarenhet, producerar NewsCertain innehåll som inte bara är tilltalande för nyhetsredaktioner, utan har maximal sökmotorpåverkan. Graden av av WebCertain's inblandning i din PR-verksamhet är helt upp till er. Du kan tillhandahålla ready-to-go-innehåll som endast kräver distribution (se nedan) eller så kan du helt enkelt presentera en blank sida och ett ämne för teamet som de kan utgå ifrån.

Onlinedistribution

WebCertain använder olika distributionsmetoder för dessa berättelser som t ex partner newswire-tjänster, forskningsanpassade nyhetssajter och bloggar och NewsCertain RSS-uppdatering - för att kontakta rätt redaktörer så effektivt som möjligt. Varje projekt hanteras på individuell basis och kampanjer skräddarsys för varje kunds behov. Om du liksom många företag producerar visst PR-innehåll, kommer teamet att arbeta med dig för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av dina möjligheter online på detta område.

Bloggar

NewsCertain rekommenderar att alla deras kunder har en blogg eftersom det är ett utvecklingsområde inom sökning som utvecklas snabbt. Bloggar tillhandahåller en oberoende outlet för att göra reklam för din affärsverksamhet och är ett fantastiskt sätt att styra viktiga sökordssökningar. De blir allt viktigare genom Universal Search.

E-nyhetsbrev - Dessa tenderar att inkludera branschnyheter och goda råd, funktioner, rabatter och erbjudanden, företagsnyheter och återkoppling från kunder. Med innhald optimert för besläktade sökord representerar nyhetsbrev ett annat sätt for att bli synlig i sökmotorerna.

Nyhetsuppdateringar genom RSS- Fortlöpande nyhetsuppdateringar är också ett effektivt medium. De lägger till färskt innehåll till din sajt, vilket är bra för SEO, tillhandahåller en intressant plats för besökare vilket är bra för att få besökarna att komma tillbaka och även göra reklam för er som exporter inom denna sektor.

NewsCertain är en annan verkligt flerspråkig tjänst som erbjuder alla sina tjänster på valfritt språk. Allt innehåll skrivs av en som har målspråket som modersmål. Det har distributionsnätverk på alla de stora webbspråken vilket säkerställer att lanseringar verkligen får internationell spridning.

Alla kunder får en heltäckande rapport för varje pressrelease innehållande webbplaceringsrapport som ger information om sökordsprestation, en sammanfattning av de unika domänerna som publicerade lanseringen och klipp som visar lanseringarnas prestation i sökmotorerna.