Site map
Gå till »
Namn Lösenord
Namn Lösenord
Startsidan >> Services >> Optimering

Performer 10

Flerspråkig sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering eller SEO är ryggraden i alla sökmarknadsföringskampanjer.
88 % av användarna går inte längre än till de tre första resultatsidorna, med 62 % av klickningarna på den första sidan, så det är mycket viktigt att säkerställa hög placering om en onlinekampanj ska lyckas - om din webbplats inte hamnar högt upp i sökmotorerna, är det det samma som att den inte finns där.

Flerspråkelig søkemotoroptimalisering

Sökmotorer är antagligen det effektivaste marknadsföringsverktyget idag eftersom de når värdefulla, motiverade och beredda kunder som "genom sökning förkvalificerar sig själva eftersom de är intresserade av din information eller produkter".

SEO är extremt viktigt i flerspråkiga kampanjer eftersom varje språksajt måste behandlas som en separat enhet där alla stegen i processen måste utföras individuellt för varje språk.

Syftet med WebCertains flerspråkiga SEO-tjänst är att göra webbplatser mer effektiva - och de processer som hjälper dem uppnå detta syfte delas upp i två områden:

Språkberoende och språkoberoende.

Språkoberoende aspekter är oftast tekniska frågor som t ex:

Även om detta dubbelkontrolleras noggrant, är språkoberoende processer i allmänhet tillämpliga på alla språk.

Alla Performer10-webbplatser kommer att gå igenom alla ovannämna processer, beroende på vad som krävs och kunderna får regelbundna uppdateringar om hur sidan utvecklas och placeringsrapporter varje månad. Det kommer också att finnas obegränsad telefon- och onlinesupport.

Vårt mål med Performer10 är att uppnå följande mål för dig:

Dessa är huvudelementen i Performer 10:

Bedömning av sökmotorkompatibilitet (SECA)

Vårt tekniska specialistteam på sökmotorer granskar noggrant din sajt och skapar en handlingsplan för förändring. Denna handlingsplan används av WebCertains optimeringsteam och dina webbdesigners för att förbättra sajtens sökomotorkomaptibilitet. SECA är alltid uppdaterad baserad på upptäckter av vid vår algoritmforskning.

Söktermsundersökning

Vi förhör ett antal databaser av webbforskare för att fastställa vilka ord och fraser OCH vilka sökmönster som kan ses för att vi ska kunna rikta oss till dina specifika målkunder på ett effektivt sätt. Söktermsundersökning använder, som utgångspunkt, målmarknader och potentiella målfraser som du skissar upp för oss.

Optimering av källkod

Med hjälp av sökordskartan evaluerar vårt optimeringsteam källkoden för de sidor du ber oss marknadsföra åt dig.

Länkbyggande (link building)

WebCertain använder sig av olika metoder för att generera inbound links (länkar till din webbplats). Olika scenarier kräver olika lösningar. Här är några metoder som vi använder:

Obegränsad teknisk och icke-teknisk support

Om du har en fråga om sökmotor eller om marknadsföring av din webbplats, har vi ett svar. Om vi inte har det, hittar vi rätt svar åt dig.